IK ALS ONDERNEMER

Streef jij met je onderneming naar blijvend succes?

Wist je dat er steeds drie kanten zijn aan een succesverhaal? Blijvend succes komt er als én de ‘het-wereld’, én de ‘ik-wereld’ én de ‘wij-wereld’ in harmonie zijn met elkaar.

Say what?Ons Kickstartprogramma draait rond drie pijlers: leiden, verkopen en organiseren

Denk aan cijfers en getallen, criteria, analyses, het meetbare materiaal. Dat is dus de ‘het-wereld’.  Belangrijk? Natuurlijk wel!

Maar al evenzeer luister je naar je ‘ik-wereld’. Jouw intuïtie en doelen, talenten en vaardigheden, waarden en normen. Die neem je uiteraard ook mee in je verhaal.

Tot slot is er nog de ‘wij-wereld’, de gemeenschap, het grotere geheel. Je maakt er deel van uit, dus hou je er toch ook liefst rekening mee.

Kortom: datgene wat je elke dag doet, jouw ding zeg maar, moet niet alleen duurzaam zijn. Het moet ook passen bij wie je bent en iets voorstellen waar de gemeenschap blij van wordt. Zijn deze drie voorwaarden vervuld, dan pas kan je blijvend succesvol zijn.

Als we deze visie vertalen naar jouw leven als ondernemer, dan kan je stellen: je leidt (ik), je organiseert (het) en je verkoopt (wij). Als een spinner die ronddraait. Die hoort dus optimaal in balans te zijn.

Hoe je dat precies doet? Volg het kickstartprogramma!

Elk van deze drie pijlers hebben wij voor jou nog eens verdeeld in drie. Dat maakt 9 boeiende en praktisch gerichte workshops waarin je haarfijn komt te weten hoe je blijvend succesvol kan ondernemen.

Neem een kickstart, mix & match, boost jezelf én je onderneming!

Verzeker hier je plaats in 1, 3, 6 of alle 9 workshops